Referencer

Herunder finder du et udpluk af vores mange referencer. Bemærk at det ikke nødvendigvis er den offentlige hjemmeside, som vi har lavet. I langt de fleste tilfælde, er der tale om interne lukkede systemer og funktioner.

Københavns Zoologiske Have - Intranet

Et større projekt, der dækker over et intern system til medarbejderne. Systemet giver i sin nuværende form mulighed for bl.a. at administrere opgaver, bygnings-, rum- og vvsinformationer, foderbestilling, måledata, dyreregistrering og køretøjer.

SensorCLIP - CRM-software

SensorCLIP havde behov for et simpelt system til håndtering af leads og abonnementsstyring for solgte produkter. Alle virksomhedens kunder og historik herfor er således lettilgængeligt i systemet.

Operation IT - Kørselsregnskab og fakturering

For at skære ned på den administrative del af arbejdet med at være kørende konsulent, fik Operation IT udviklet et system, der kunne oprette og bogføre fakturaer til kunderne med et enkelt klik. Information om kørsel trækkes fra ABAX, behandles og overføres hernæst med kundens oplysninger til E-conomic.

3R Kontor - Forbedret DanDomain kontrolpanel

Kunden brugte store mængder af tid, på blot at navigere rundt i sit kontrolpanel fra DanDomain. Ved hjælp af en integration over DanDomains API udviklede vi et helt nyt kontrolpanel, som kunden kunne anvende i stedet for. Læs mere om det her.

Lækagesporing Nord - Simpelt intranet

Efter at have været ude ved en kunde, er der behov for at udskrive en sporingsrapport med billeder. Systemet kan ud fra afkrydsninger og forhåndsvalg selv sammenstykke disse rapporter. Dette giver nu et enkelt og konsistent udsende.

VVSnetsalg - Backend rutiner

VVSnetsalg driver en webshop og havde behov for at lave noget databehandling for deres produkter.